IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Osječki hip hoper Kandžija Osjekanović je realizovao novi album ''Zlatne Žbice''. U tome mu je pomogao Toxara, najbolji novi MC, inače član Kandžijinog benda Gole žene. Disk je okupio najbolje izvođače s kojima su do sada sarađivali. ''Zlatne žbice'' je najavljen pesmom ''Mađarska'' za koju je inspiracija bila šverc.

Neki su išli u Trst, drugi u Austriju, a skromniji su se upućivali u Mađarsku. Pesma je posveta pretrpanom gepeku, sakrivenim kilogramima mesa i neizmernoj sreći koju su pružale bolje cene u komšiluku. Ovaj sentimentalni osvrt na davna osvajanja mađarskih radnji je dobio i video spot u režiji mladog osječana Borisa Sekulića.
Na albumu je 12 novih pesama, a zajedno uz Kandžiju i Toxaru su Krankšvester, stari saradnici General Woo, Saša Antić (TBF), mladi Rima i drugi. Zbog sirovosti i samog izraza, zvuk neodoljivo podseća na Beastie boys. Članovi Zlatnih žica su i producenti koji su sarađivali na albumu: Toza, Dirty hairy, Phezz i Koolade.

Povodom izlaska ''Zlatnih žbica'' Kandžija je snimio dokumentarac u kome je General Woo najbolje opisao samo izdanje: ''Al ovo je stvarno, ono, prva prava hip hop kompilacija koja izlazi nakon dugo godina. Mislim da bi ovo svi kojima je stalo do pravog hip hopa trebali podržat i trebali poslušati, definitivno, u krajnjem slučaju''

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri