IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Članovi grupe Zabranjeno pušenje su u ponedeljak 25.11. u Beogradu uz druženje sa fanovima potpisivali svoj novi album "Radovi na cesti" i otvorili izložbu "Novi primitivizam za početnike"


Grupa Zabranjeno pušenje je objavlivila album "Radovi na cesti" i obeležila sedamdesetu godišnjicu drugog zasedanja Avnoja 29.11.2013. godine koncertom u beogradskom SKC-u. Album "Radovi na cesti" je za područje Srbije objavio Dallas Records i tim povodom je 25.11.2013. godine u 12h u Dallas Music Shopu u Beogradu (Sremska 2) organizovano potpisivanje albuma i druženje sa fanovima.
Odmah zatim, istog dana u 14h u SKC-u, bila je otvorena izložba "Novi primitivizam za početnike". Originalno postavljena u Beogradu 2012, izložba je u međuvremenu obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom prvog postavljanja.
Link na galerije fotografija grupe Zabranjeno pušenje
Link na spot "Boško i Admira" na Youtube-u
Link na spot "Ti voliš sapunice" na Youtube-u
Link na FB event kreiran uz beogradski koncert
Link na FB Fan Page Zabranjenog pušenja
www.facebook.com/ZabranjenoPusenje
twitter.com/zabranjeno

www.zabranjeno-pusenje.com

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri