IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

U prodaji je treći studijski album Antonije ''Nezgodna''

 

Na albumu su pesme i singlovi koje je Antonija Šola uradila tokom prethodnih pet godina i izvela ih je na festivalima "Zlatne žice", "CMC", "Split" i drugim. Uz već poznate "Svirajte mi ljubavne", "Usne lažljive", "Imam sve", "Lagat ću", "Djevojka broj jedan", "Loša navika", "Živa meta", "Halo dušo" (duet sa Petrom Dragojevićem) tu je i pet sasvim novih pesama. Autorski i koautorski Antonija potpisuje muziku i tekst većine tema, dok joj je glavni saradnik, autor i producent  Branimir Mihaljević. Autor pesme ''Nezgodna'' je Dušan Bačić, a Silvije Pasarić je zaslužan za "Nešto kao volim te". Autorskim rukopisom su pomogli Marsell Benzon, Miroslav Škoro kao supervizor za pesmu ''Imam sve'' i Ivica Murat sa tamburaškim sastavom Dyaco u pesmi ''Usne lažljive''. Značajna je i saradnja sa Tihomirom Preradovićem na novoj pesmi ''Ne umire ljubav stara'' Arsena Dedića. Na disku je i ''Svaki dan je put'', duet koji su snimili Antonija i Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri