IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Tokom osam godina rada sastav Diskurz iz Rijeke je marljivim radom stasao u jednu od impresivnijih snaga alternativne rock-scene.

 Sa frontmanom i gitaristom Bojanom Bajićem su uradili albume "U protivnom" i "Nova stvarnost". Trećim diskom "Puls" su 2014. godine potvrdili autorsku i kreativnu zrelost, ali i nastavili da održavaju vitalan puls. Optimizam, bunt, zdrave ambicije i siva težina svakodnevice odlično su pretočeni u naslovnu pesmu albuma. A ona čujno predstavlja tek vrh vrlo oštrog "ledenog brega"! O toj pesmi Bojan kaže: "Uzeli smo ovu pjesmu kao predstavnika albuma odnosno kao prvi singl i prvu stvar na albumu jer osim što nam zvuči kao prva stvar, nosi i ime albuma, a riječ Puls je upravo i neka vrsta motiva albuma. Znate već što sve pulsiranje može simbolizirati."

Pogledajte i spot za istoimenu pesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=90ZdS9V96r4
Album "Puls" je sniman u Diskurzovom studiju u Rijeci,  producirali su ga Bojan Bajić i Damir Humić, a mastering je rađen u "SZS" studiju.
Tracklist:
Puls
Riff
Sve odjednom
Hodaj
Nema te
Sutra
Lov
Slobodan pad
Šut
Besmrtna

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri