IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

 

 

Dimitrije Vasiljević je nagrađivani pijanista i kompozitor. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Beogradu, Berkli koledžu i Njujorškom Univerzitetu. Kao član brojnih džez sastava nastupao je širom Evrope, a iz rodne Srbije put ga je odneo u Sjedinjene Države gde intenzivno nastupa u džez klubovima i prestižnim koncertnim dvoranama Njujorka.

 

Nedavno je započeo doktorske studije na odseku za džez Univerziteta Ilinois. Od strane velikana džeza je označen kao “moćan moderni svirač koji poseduje impresivni muzički vokabular”. Izdao je autorske albume "Put Silvana" (The Path of Silvan) 2013. i "Metafora" (Metaphor) 2014. godine. Oba diska se mogu nabaviti u Dallas Music Shop-u, Sremska 2, Beograd.

 

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri