IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

 

 

 

 

 

Rock scena Rijeke je još od ranih osamdesetih bila jedna od najzanimljivijih u Jugoslaviji. Istim tempom su sastavi nastavili i u novom veku. Bogatstvo scene je inspirisalo Zorana Žmirića da napiše knjigu "Riječke rock himne"(KUD Baklje 2012.) u kojoj na stručan ali i veoma zanimljiv način piše o najvažnijim pesmama i grupama ove šarolike scene. Žmirić se iz više uglova kvalifikovao za ovu zahtevnu ulogu hroničara. Naime, svirao je bas gitaru u sastavima Laufer, Grad i Grč, radi kao novinar, napisao je zbirku pripovedaka “Kazalište sjena” (Adamić 2002.), knjigu kolumni “Vrijeme koje nam je pojeo Pac-Man” (Meandar 2005.) i romane “Blockbuster” (VBZ 2009.) i “Snoputnik” (HDP 2014.).


Knjiga "Riječke rock himne" daje odgovore na brojna krucijalna pitanja:
Koja pesma ne govori apsolutno ni o čemu?
Koja pesma govori o ženskom samozadovoljavanju? A o muškom?
Koju je pesmu diskograf odabrao za singl tako što je za mišljenje pitao radnike u pogonu fabrike ploča?
Koji je veliki hit napisan na WC šolji?
 
Na ova ali i brojna druga pitanja, odgovor daje knjiga "Riječke rock himne" koja se može nabaviti u Dallas Music Shop-u, Sremska 2

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri