IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

 

“Potera” je treći singl sa aktuelnog albuma Šinobusa “Nebo od skaja”, objavljenog za izdavačku kuću Dallas Records. Muziku i tekst napisao je Milan Korać, a produkciju potpisuje Darko Varga.


„Pesma “Potera” se odavno ustalila na koncertnom repertoaru benda. Ona leti na surf-rok talasima i glatko dolazi do slušalaca. Njene reči slikaju one večeri kada i muzičari na bini i publika zajedno jašu u poteri za neponovljivim trenucima”

 

Potera

Ja kradem noći
S budnima sanjam
Pevaju oči
Srce se slama

Gomila se pomera
Doboš silnoudara
Britkozvoni gitara

Svud se ritam izvija
Nategnutih čivija
Usnjak tromo zavija

Napuknuti glas
Jaše kontrabas
Pa u galop sve
Potera


Šinobusi uveliko rade na pesmama za novi studijski album, a u međuvremenu polaze na mini turneju „Bački biathlon”, te će nastupiti u sledećim gradovima:

14.02. Blues Time – Subotica
21.02. Foxtrot – Novi Sad
27.02. Road House – Temerin
07.03. Viveur – BačkaPalanka
 

http://www.sinobusi.com
 
link za pesmu
http://youtu.be/65mJ5WStLGA

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri