IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Live album "Mir i ljubav" u izdanju Dallas Recordsa i Lampshade Media u prodaji
Koncert koji je grupa S.A.R.S. održala 25.10.2014. godine u rasprodatom zagrebačkom Domu sportova bio je najupečatljiviji muzički događaj godine na ex YU prostoru.


Jedna od najvećih sportskih dvorana regiona te večeri je bila poprište dvoiposatnog izliva ljubavi između zagrebačke publike i beogradskog benda, a najzad smo dobili i fizički dokaz trijumfalnog događaja. Petnaest pesama na albumu čine presek karijere benda i svojevrstan best of. A nezaboravni ambijent i emotivni naboj su obogatili preko sedamdeset minuta zabeležene koncertne svetkovine u Domu sportova. Naslovna 'Mir i ljubav', 'Ti, ti, ti', 'Ratujemo ti i ja', 'Dane brojim', 'Lutka', 'Rakija' su samo neki od hitova koji su obeležili njihovu karijeru i ovaj album.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri