IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Dallas Records je objavio nova izdanja popularnih makedonskih izvođača.

Skopski bend Tempera predstavlja album „Igraj“,

a pop diva Karolina Gočeva dugo očekivano „Makedonsko devojče 2“.

Karolina Gočeva je tokom dvadeset godina duge karijere snimila sedam pop albuma, a jedina je makedonska pevačica koja je dva puta predstavljala svoju zemlju na Euroviziji. Sarađivala je sa najvećim ex YU autorima: Arsen Dedić, Vlatko Stefanovski, Bajaga, Dino Merlin,  Toše Proeski i mnogi drugi.

Sa Zlatkom Oriđanskim (ex Lola V Stain, Anastasia) je na disku „ Makedonsko devojče“ 2008. godine snimila teme na tragu makedonske tradicionalne muzike. Na festivalu Sunčane skale u Budvi je proglašen najboljim etno albumom i bio je najprodavaniji album u Makedoniji te godine.

Prošle godine Karolina je u saradnji sa Nikolom Mičevskim snimila „ Makedonsko Devojče 2“.  Trijumfalno je sa šest rasprodatih dvorana makedonske Opere i Baleta i velikim koncertom u Areni Boris Trajkovski obeležila izlazak diska.

Muzički novinar iz Skoplja Ivan Bečković je o albumu napisao:

„Za kraj...  posle prvog i šestog slušanja ovog izvanserijskog albuma koji je bio moj spoj s Karolinom za praznike, još uvek imam divan osećaj.

Odavno niko nije bolje opevao tugu.“

 

Video „Koj da mi zapee“ pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=3TAmSytb_ns

 

Sastav Tempera su 2013. godine u Skoplju pokrenuli Dragan Ginovski Gino, Djole Maksimovski i Mite Dimovski koji su svojevremeno bili u cenjenom bendu Arhangel. Maksimovski je, takođe, bio i u triju Vlatka Stefanovskog. Dimovski iza sebe ima više od 400 muzičkih projekata, sarađivao sa grupama Mizar, Anastasia i muzičarima kao što su Kiril Džajkovski i Vlatko Stefanovski. Pevačica u grupi je Tanja Tas, a karijeru je započela sa 16 godina u makedonskom blues bendu Wild Bunch.


Video „Plastični kuli“ pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=vPfGREfR-mA

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri