IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Displaying image003.jpg‘Danas jesi, sutra nisi,
Nema sutra, pa se misli…'


Četiri su godine prošle otkako je 'Pistaccio Metallic' osvojio publiku i kritiku i potvrdio poziciju TBF-a na samom vrhu scene.

TBF su u međuvremenu u svom studiju ''Bozon’’  snimili šesti studijski album ''Danas sutra''.

Rezultat su jedanaest novih pesama, koje, iako smo ponovo u vremenu singlova, kao celina, u klasičnom formatu albuma, dobijaju pun smisao, jer su TBF ipak i 'bend od albuma'.

Za naslovnu pesmu ''Danas sutra" kažu da im je možda i najdraža na albumu a ona donosi za TBF netipično žešći zvuk. Mada je album tipično TBF-ovski, eklektičan i prošaran različitim stilovima. Jasno je da bend suvereno brodi na raznim meridijanima uz, i dalje snažne temelje sazidane u Sašinim stihovima i rimama.          ‘’  Super je osjećaj kad se upustiš u takav izazov ili eksperiment i kad to na kraju ima glavu i rep. To je nešto što te ispunjava. Mi nismo bend koji bi moga jahat samo na jednom žanru, to bi nam dosadilo. TBF ima u svom muzičkom radu jednu šarolikost i teatralnost koja nas intrigira. Želimo ostat muzički dovoljno neuki da bi se mogli igrati i istraživati.’, pojašnjava Saša.


Uz prošle godine objavljen singl ''Neću ti ništa'' i nedavno prezentovan ''Sa mog prozora'', kao budući favoriti se nameću countryjem obojena ‘Krist’, Dylanovska analiza naše današnjice - ‘Tremor’ i plesnim funky ritmovima začinjena ’Teta’.
 

 ''Danas sutra'' je miksovan u studiju RSL production u slovenačkom Novom Mestu. Mix i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju TBF.

Na TBF-ovski način, pomaknuto likovno oblikovanje od fotografija Rine Efendića napravio je Luka Duplančić.

O albumu ''Danas sutra'' je do sada napisano:

'Čast dječacima, curicama, rođacima i ostaloj šarolikoj rodbini s hiphoperske, pa i cijele pop-scene, no neprikosnoveni gazde su i dalje -TBF!’
Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija


''Baš na novom albumu Danas sutra TBF su, naime, gotovo do savršenstva razvili svoju poznatu dijalektičku vještinu prepletanja lepršavog i mučnog, ružnog i slatkog, humora, gorčine i nostalgije. TBF zna kako oštar ljutit društveni komentar uvaljati u zarazne plesne ritmove, samo što bi taj postupak trebalo prjie čitati kao ''očuđujući'' a ne ''izdajnički''.'' Nenad Rizvanović, Globus

''Najveći hit definitivno će biti pjesma ''Krist'', koja bi mogla dostići uspjeh najvećih hitova grupe, ali i izazvati reakcije dežurnih dušobrižnika. Jedan je od definitivnih favorita i pjesma ''Stranci'' s primjesama soula.'' Samir Milla, Večernji list

Novi album TBF-a ''Danas sutra'' na Deezeru:

http://www.deezer.com/album/10628652

Singl ''Sa mog prozora'':

https://www.youtube.com/watch?v=ZyBDRDCI1Hg

Službena Facebook stranica:

https://www.facebook.com/pages/TBF-Official-FanClub/313381382011333
Displaying image006.jpg
 
 
 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri