IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

 

Renato Metessi (frontman i osnivač grupa Patrola i Zvijezde) je 2009. godine sa grupom prijatelja pod imenom Mondo Bongo snimio album „Duh iz boce“ na kome su obradili neke od ključnih pesama osamdesetih godina.

 

Ovog proleća je iznenadio autorskim albumom „Ljudi od slame“ Snimio ga je sa svojom grupom Zvijezde koju čine članovi osnivači Branko Badanjek (bubnjevi), Branko Kužnar (gitara) i Željko Đeverlija (bas). Davnih osamdesetih su imali hitove 'Nikol', 'Ne pitaj za mene', 'Koji film vrtiš u glavi', 'Pravovjerni plesači' i mnoge druge. U produkciji Vladimira Sokačića, dugogodišnjeg saradnika grupe Hladno pivo, Metessi sa svojim društvom i gostima predstavlja novih deset pesama. Prvi singl “Plešem i pjevam“ zvuči sveže i energično. A prvi spot je za pesmu 'Amsterdam' režirao Danilo Šerbedžija.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri