dont_think_chembrosKoncertni film "Don't Think" u režiji Adama Smita, dugogodišnjeg saradnika benda The Chemical Brothers je posle oduševljenih reakcija publike na bioskopskim projekcijama i odličnih kritika, objavljen i kao DVD/CD i Blu-Ray/CD izdanje.
Film je rađen sa dvadeset kamera na Fujirock Festivalu u Japanu i tada je prvi put snimljen ceo nastup The Chemical Brothers. Režiser  Adam Smit  je kamere smestio na binu i u publiku pa je na taj način savršeno uhvatio emotivne reakcije. "Don't Think" je prikazan u šest stotina bioskopa u trideset zemalja. Presuda obožavalaca i kritičara bila je jednoglasna: ''Don't Think'' je iskustvo koje se ne propušta. U Londonu su projekcije pratile oduševljene reakcije bioskopskih gledalaca. Iste scene su mogle da se vide i u ostalim gradovima, od Ouklenda, Buenos Airesa do Los Anđelesa. ''Don't Think'' je smešten uz klasike kao što su ''The Last Walz'' i ''Stop Making Scenes'' kao jedan od top deset koncertnih filmova (UK Daily Telegraph).

O ovom izdanju, članovi The Chemical Brothers kažu:

Tom Rowlands: ''Snimajući ovaj koncert, Adam Smit je uspeo da uhvati atmosferu vrlo posebnog festivalskog nastupa. Pogledajte kakav je osećaj osećati, biti osvojen, biti opijen... Prepustite se praznini.''

Ed Simons:''Ovaj film je najbliže onome što ćete dobiti na koncertu Chemical Brothers...i da, to je lepo iskustvo.''

''Don't Think'' je objavljen na DVD/CD, Blu-Ray/CD formatima i u posebnom limited izdanju kao knjiga koja pored DVD-a i CD-a, sadrži i ekskluzivnu kolekciju fotografija.

“Don’t Think” DVD Tracklisting

Tomorrow Never Knows (intro) - Junior Parker

Another World
Do it Again
Get Yourself High
Horse Power
Chemical Beats
Swoon
Star Guitar
Three Little Birdies Down Beats
Hey Boy Hey Girl
Don’t Think
Out of Control
Setting Sun
It Doesn’t Matter
Saturate
Believe
Escape Velocity/ The Golden Path
Superflash
Leave Home / Galvanize
Block Rockin’ Beats/ Das Spiegel
“Don’t Think” CD Tracklisting
Another World/ Do It Again/ Get Yourself High
Horse Power/ Chemical Beats
Swoon/ Star Guitar
Three Little Birdies Down Beats/ Hey Boy Hey Girl
Don’t Think/ Out of Control/ Setting Sun/ Saturate
Believe
Escape Velocity/ The Golden Path
Superflash
Leave Home/ Galvanize
Block Rockin’ Beats