beatles.jpgCD “Let it be… Naked” (2003)
“Let it be” je jedan od najlepših albuma The Beatles, a na ovom izdanju su ogoljeni snimci tih čuvenih pesama nastali tokom raznih faza studijskog rada. Bonus disk donosi snimke sa njihovih proba snimljenih tokom januara 1969. godine.

CD “Love” (2006)
Na disku “Love” su obrade pesama The Beatles koje su uradili legendarni producent Stiv Martin i njegov sin Giles. Te pesme su prvobitno pripremljene za istoimenu predstavu cirkusa “Cirque du Solei” koja je premijerno predstavljena u Las Vegasu. Rezultat je izvrsna ploča na kojoj su poznate pesme predstavljene u sasvim novom svetlu. Uz 78 minuta muzike dodat je iscrpan booklet sa slikama The Beatles koje se u originalnim kolažima prepliću sa fotografijama iz predstave.
“Ceo repertoar originalnih snimaka The Beatles smo upotrebili kao zvučnu paletu – kaže Giles Martin – Zato CD “Love” nudi sasvim novu sliku The Beatles i revitalizaciju njihove kompletne muzičke karijere.”
“Ovaj album nas predstavlja ponovo okupljene – kaže Pol Makartni – Najednom su Džon i Džordž ponovo tu, zajedno sa mnom i Ringom. To je neka vrsta magije.”
“George i Giles Martin su kombinovanjem starih snimaka uradili odličnu stvar. Meni ploča zvuči zaista moćno. Ponovo sam čuo neke pesme koje gotovo da sam zaboravio” prokomentarisao je Ringo  Starr.
“Album nam je doneo osećaj ljubavi i to je glavni razlog, zašto se zove BEATLES LOVE,” dodala je Yoko Ono: “Iz sebe su istisnuli sve što je lepo.”
Olivia Harrison je dodala: “Muzika je neverovatna. Najčudnije je to da je pesme moguće rastaviti na delove a svaki od njih i dalje nosi esenciju kompletne melodije.”

DVD “Anthology” (2003 box set)
Na ovom kapitalnom izdanju na pet DVDija ponuđena je kompletna instorija The Beatles. Jedanaest sati video materijala uključuje preko osamdeset minuta retkih i ranije neobjavljenih dokumenata.

DVD “The First U.S. Visit” (2003)
U ovom dokumentarnom filmu (81 minut) zabeležena je prva američka turneja slavne četvorke održana 1964. godine. Film beleži njihovo gostovanje u šou programu Eda Salivena, debi nastup u Washington Closieumu i niz drugih događaja sa ovog istorijskog osvajanja Amerike.

DVD “HELP!” (2007)
Čuveni film The Beatles “Help!” je doživeo i DVD izdanje. Na bonus disku je dokumentarac o pravljenju filma (30 minuta) a tu su i snimljene scene koje su kasnije u montaži izbačene.

Sva ostala CD i DVD izdanja The Beatles su takođe u domaćim muzičkim prodavnicama.

 www.thebeatles.com