let3.jpgREIZDANJE KULTNOG ALBUMA!
CD „Bombardiranje Srbije i Čačka“ je osvojio dva Porina, šest Zlatnih koogli i dva Davorina, inspirisao hiljade pro i kontra recenzija, naterao ministre kulture nekoliko država na prepucavanje, doveo Let3 na najvažnije bine svih velikih gradova bivše države (pa i šire), digao slovenačku nacionalnu televiziju na noge i naterao jednu državu sa tri entiteta da preispita nivo demokratije i pogled na umetnost. Pesme sa ovog diska su se urezale u svest javnosti kao malo koji album post jugoslovenske istorije. Retko je muzička kritika regovala tako energično kao pred kraj 2005. godine i nije se često dogodilo da početna zbunjenost publike pređe u apsolutno predavanje novom zvuku.
Reizdanje „Bombardiranje Srbije i Čačka“ uz originalan disk, donosi bonus multimedijalni CD:

Live sa Radija 101 – snimak nastupa koji su održali 8. oktobra 2006. godine na Radiju 101. Rariteti kao što su pesme sa prva dva albuma („Zora“ sa „Two Dogs Fuckin'“ i „žilogriz (Pokvarena žena)“ sa „El Desperado“), koncertna verzija „Alam iđazi“ sa „Achtung, Achtung“ breakom u sredini, „Ero s onoga svijeta“ i urnebesna „Kurcem u čelo“.

Videospotovi: „Rado ide Srbin u vojnike (Pička)“, „Ero s onoga svijeta“, „Dijete u vremenu“ (obe verzije) do „Mamne baneta“, uspešne saradnje u filmu „Mi nismo anđeli 3“.

Filmovi –filmski deo sadrži „Ispaljivanje iz topa“ - snimak urađen u jesen 2003. godine tokom priprema za ispucavanje pevača Prlje iz topa,  a to je uspešno izvedeno na 25. Ri Rocku (13. decembra 2003.). Posebno mesto na disku se našlo za film „Dr. Majmudin Adžaba“ u kome je dokumentovano kada je doktor iz Travnika dobrovoljno došao u Rijeku da pregleda guzice članova benda i zaključio da je sa njima sve u redu.

 
LET3
BOMBARDIRANJE SRBIJE I ČAČKA plus BONUS CD MULTIMEDIA
LIVE SA RADIJA 101, VIDEOSPOTOVI, FILMOVI, DR. MAJMUDIN ADžABA

 
Disk 1
1. Mala soba
2. Ero s onoga svijeta
3. Riječke pičke
4. Odvest ću te na vjenčanje
5. Zurle treštat
6. Rado ide Srbin u vojnike (Pička)
7. Dijete u vremenu
8. Sokol
9. Ciklama
10. Beograde
11. Alam iđazi
12. Mamne baneta
13. Jahorina
14. Kurcem u čelo
15. Odpeljal te bom na poroko
16. Most na Drini ćuprija


Disk 2
1. Zora - Live sa Radija 101
2. žilogriz (Pokvarena žena) - Live sa Radija 101
3. Alam iđazi - Live sa Radija 101
4. Ero s onoga svijeta - Live sa Radija 101
5. Kurcem u čelo - Live sa Radija 101
6. Ero s onoga svijeta  - videospot
7. Dijete u vremenu - videospot
8. Dijete u vremenu 2 - videospot
9. Mamne baneta - videospot
10. Ispaljivanje iz topa - film
11. Dr. Majmudin Adžaba - film
12. Rado ide Srbin u vojnike (Pička) - videospot


Ostala izdanja Let 3: "Peace" (Dallas Records 1994), "živi kurac" (Dallas Records 1996 dupli koncertni) i "Jedina" (Dallas Records 2000)