pero_fullhouse.jpgPero-FullHouse je bio začetnik i pokretač hrvatske klupske scene početkom devedesetih godina. Iako je prvobitno bio inspirisan detroitskim hard-technom i minimalističkim zvukom, vremenom je u setove počeo da unosi više housea i funka.

„Danas volim duge setove u kojima mogu koristiti širok izbor glazbe. Mora biti hipnotička i funky, nekad dublja, nekad žešća. Mora se uzdizati i spuštati i imati različite elemente, ali bitan je groove.“ kaže Pero. Sarađivao je s nekim od najboljih svetskih DJ-a: Carl Cox, Laurent Garnier, Jeff Mills, Derrick May, Stacey Pullen, Mr. C, Luke Slater, Richie Hawtin, Claude Young, Terry Francis, Westbam, Matthew Bushwacka i Kevin Saunderson. Godine 1997. je sa Ivanom Podrugom osnovao OmegaRitam da bi promovisao dance zabave. Pokrenuo je techno scenu vodeći radijske emisije, putem techno magazina  Techno.hr i dovodeći svetske DJ-e u klub Aurora u Primoštenu, gdje je i sam resident DJ.
Svetska DJ imena koja su nastupala u Aurori redom su bila oduševljena Perinim setovima i on je ubrzo postao jedan od najzaposlenijih hrvatskih DJ-a u zemlji i inostranstvu (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Nemačka, Francuska, Belgija i Austrija). Rezultat je više od 500 nastupa od sredine devedesetih među kojima su Love Parade u Berlinu, Techno Parade u Parizu, gostovanje na proslavi desetogodišnjice popularnog nemačkog techno partyja Mayday i šestogodišnjici Kozzmozz-a.
Stil Pere-FullHousea publiika je upoznala na albumu «Live DJ Mix @ Aurora» (Dallas Records 2002.). Ubrzo je osnovao label OmegaRitam i sublabel AlfaRitam. Producenti Bryan Zentz, Tim Taylor & Thor 54, Tony Thomas, Oxie i drugi, uz lokalno pojačanje Ivana Komlinovića i Harisa imaju objavljena izdanja na njegovom labelu, podržanom od velikih imena poput Laurenta Garniera. Uz aktivnosti s drugim producentima, Pero je sa saradnikom Ivom aka Cortex Thrillom ušao u studio, a rezultat saradnje je duboka i snažna «Moondance» koja je i na disku «Teclectic mix». Na albumu je 29 tema najpoznatijih svetskih autora elektronske muzike koje variraju od housea, techousea, electra, funky techna, breakbeata, off beat funka, retro techna i discotecfunka. Ovaj album predstavlja izdanje koje obuhvata gotovo sve važnije pravce moderne elektronske dance muzike.