Mladen Vojičić Tifa se posle trinaestogodišnje diskografske pauze vratio na scenu albumom "Spreman sam na sve".
Disk donosi deset novih pesama, a autori tekstova, aranžmana i muzike su Tifa i njegov menadžer Goran Pršić Masni. To što svih ovih godina nije objavljivao albume Tifa ovako pravda:


"Nisam imao šta da kažem, pa je tada bolje da ćutim nego da pričam bez veze. Naravno, zaželeo sam se publike, kao i ona mene. Ponosno poručujem: Spreman sam na sve 100%."
Novi album najavljuju singlovi ''Spreman sam na sve'' i ''Diznilend'' koji slikovito opisuje stanje na ovim područjima.
Video spot  ''Spreman sam na sve'':  http://www.youtube.com/watch?v=vuF29fJm-K0                                                                

Video spot ''Diznilend'': http://www.youtube.com/watch?v=5vARM7x_IGg

Album "Spreman sam na sve" je šesti solo album Mladena Vojičića Tife, a sniman je u studijima Svjesna zajednica u Sarajevu i RSL studiju u Novom Mestu.
U 33 godine karijere Tifa je bio pevač kome se bend raspao dok je u vojsci, bio je dobro čuvana tajna Bijelog dugmeta, lice sa naslovnih strana, frontman Vatrenog poljupca i Divljih jagoda. Tokom solo karijere je napisao pesme koje i danas traju: ''Zauvijek tvoj'', ''Ako odeš ti'', ''Svejedno je''.
Tifa je leta 1984. godine postao pevač Bijelog dugmeta a prvi nastup su imali u sarajevskoj 'Slozi' u jesen iste godine. Album "Bijelo dugme" kritičari smatraju jednim od njihovih najboljih, a pesme ''Padaju zvijezde'', ''Jer kad ostariš'', ''Lipe cvatu'', ''Da te bogdo ne volim'' su postale antologijske. Pod teretom iznenadne slave Tifa je relativno brzo napustio Bijelo dugme, kraće vreme je sarađivao sa Željkom Bebekom, a krajem 1986. godine je sa grupom Vatreni poljubac snimio LP "100% rock'n'roll". Po prelasku u Divlje jagode je na albumu "Konji" iz 1988. godine bio autor pesme ''Zauvijek tvoj''. Krajem osamdesetih je osnovao Tifa band i snimio ploče "No 1" i "Samo ljubav postoji" na kojima se potvrdio kao autor. Ratne godine je proveo u Sarajevu i tada je napisao pesme ''U bolje sutra ćemo poći'', ''Ponesi zastavu''  i ''Grbavica''.
Novembra 1993. godine je u "Slozi" održao prvi koncert u opkoljenom Sarajevu, a 1995. godine je snimio album Dani bez tebe, sa kojim je tri puta napunio "Skenderiju".