Novi studijski album u prodaji!
Dugoočekivani novi studijski albume grupe S.A.R.S. ''Proleće'' zajednički su objavili Dallas Records i Lampshade Media!

Početkom ove godine Sveže amputirana ruka Satrianija (S.A.R.S.) su se predstavili koncertnim albumom ''Mir i ljubav'' koji je snimljen na njihovom trijumfalnom koncertu u rasprodatom zagrebačkom Domu sportova. Nezaustavljivo su vernim fanovima odmah isporučili devet novih pesama na petom studijskom albumu "Proleće" .'Novi album smo dosta brzo objavili u odnosu na prošli, a pogotovo live album, ali imali smo gotove pesme i nismo hteli više da čekamo. U studiju je sve išlo glatko i album smo vrlo brzo završili', kaže o nastanku novog albuma, Žarko Kovačević Žare, frontmen benda.
S.A.R.S. tako nastavlja nizati uspjehe bez predaha i punom snagom.

Osim Straight Jackina, koji gostuje u već poznatom, naslovnom singlu, provjereni suradnici S.A.R.S-a koji se pojavljuju na ovom albumu su Dialup Lama, u pjesmama "Ostrvo pusto" i "Murija", kao i frontmen sastava Brkovi, Shamso 69 u pesmi "Ljubomora".

S.A.R.S. je bend koji oduvijek koketira sa raznim stilovima što im je priskrbilo poprilično šaroliku publiku, kako frontman Žare kaže, od 7 do 77 godina. ’’Buđav lebac’’ njihov je prvi singl kojim su gotovo preko noći pokupili simpatije, te koji ih je lansirao u regionalnu glazbenu orbitu. Nakon njega uslijedili su hitovi "Ratujemo ti i ja", "Ana", "Rakija", "Debeli lad", napunili su zagrebačku Tvornicu kulture čak tri puta, a veliki koncert održali su i u Domu sportova. Hit singl "Lutka" preslušan je preko 12 milijuna puta.
O nevjerojatnom uspjehu kojeg su postigli u posljednje vrijeme, Žare govori:

‘’To je krenulo da se dešava pre jedno godinu-dve, da je sve što smo zakazali bilo rasprodato! Lep osećaj je kad dođeš u veliki prostor, u neke velike dvorane, gde dođe veliki broj ljudi da te sluša, budu energični, skaču i vrište.’’


 


Facebook stranica: https://www.facebook.com/sarsbend

Album je moguće slušati i na Deezeru: http://www.deezer.com/album/9802502


 

 

 

 

 

Foto: Filip Dizdar

Baneri