Vatra je snimila video iz jednog kadra! Pogledajte  novi spot "Vidi kako se smiješ"!

Foto  Matija Turkalj  

"Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!"Tako je nekako tekao dogovor Vatre s režiserom Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog spota za pesmu "Vidi kako se smiješ". Kad im se na snimanju pridružila i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao da počne.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. "One take" snimanje je zahtevalo dobru organizaciju i zalaganje cele ekipe, a Filip Gržinčić je detaljno slagao i tempirao kadrove, kako bi na kraju sve bilo na svom mestu.

        

Foto | Matija Turkalj

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledaoce i ističe se među njihovim dosadašnjim video radovima. "Vidi kako se smiješ" je novi Vatrin singl, treći posle "Sva naša ljeta" i "Carstvo sunca" kojim najavljuju novi studijski album.

"Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko "lagana", ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili." - izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.

Fotografije Matije Turkalja u visokoj rezoluciji preuzmite na linku.

 

Muzika / tekst: Ivan Dečak

Aranžman: Vatra

Režiser: Filip Gržinčić (Gržinčić Creative Visuals)

-----

️ POGLEDAJTE SPOT ️ 

VATRA - VIDI KAKO SE SMIJEŠ

 

 

 

Baneri