gibonni_-_tolerancaAlbum 'Toleranca' je objavljen 4. marta u standardnom CD izdanju, ali i u luksuznom pakovanju, koje uz CD donosi i bonus dvd sa ekskluzivnim video materijalima.

Među njima je i razgovor o nastanku novih pesama koji je s Gibom vodio muzički kritičar Hrvoje Horvat. 'Toleranca' je snimana u različitim studijima, od Zagreba i Splita, do Kaira, Njujorka i Adelaida. Završni miks Gibonni i producent Nikša Bratoš napravili su u Real World Box studiju Petera Gabriela. U radu na novim pesmama kao gosti su učestvovali Maya Azucena, Damir Urban, Boris Leiner, Vlatko Stefanovski, Davor Rodik, Jani Hace i drugi.

Singl je dostupan na linku

http://www.tportal.hr/showtime/glazba/46186/Poslusajte-novi-Gibonnijev-singl.html

Spot "žeđam" je na:

http://youtube.com/dallasrecordstv

A o singlu i spotu muzički kritičar Hrvoje Horvat je napisao:
Novi single „žeđam“ Zlatana Stipišića-Gibonnija vjerojatno je najiščekivanija pjesma ove godine, a slična sudbina po svemu sudeći dočekat će i Gibin novi album početkom iduće. Kao primo piato, ili aperitiv nadolazećem projektu, „žeđam“ bi trebala odgovoriti na pitanje kako neki autor može ostati kreativno i emotivno „žedan“ nakon svih mogućih prethodnih uspjeha?

Odgovor je na „tanjuru“: „žeđam“ je pjesma koja će s lakoćom postati nova emotivna šifra između Gibonnija i njegove publike, koja sada zapravo već uključuje dobar dio stanovništva sposobnog da sluša glazbu. Kao „okidač“ albuma i uvod u iduću glazbenu sezonu sa Gibonnijem na čelu kolone, „žeđam“ ima dodatak u nadahnutom animiranom videospotu. Priča o Guliveru i Liliputancima svima je poznata, ali kao da se i lik Edwarda Scissorhandsa  umiješao u video-priču o tome kako razlike među ljudima ne bi smjele biti prepreke.

Sve ostalo je jasno; kako napraviti pametnu, nepatetičnu ljubavnu pjesmu, s finom porukom koja u par stihova uspijeva reći mnogo, sposobnost je autora koji zna da „nekih stvari ima“, i govori ih svima…